Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kde se prosím podat přihláška do sekty

0 0
možnosti

Zadne sektarstvi, ale prirozena obranna reakce. Kolik jen je nazoru jednodussich, zemitych malych cechu, "vlastencu", kteri KS bestialne dehonestuji a vytahuji vylhane bludy o nacistech, Rakousko Uherske kausy, prvni republiku a kdyz je jim to vyvraceno, tak i Husity, Husa, Zikmunda... Zcela ignoruji, ze jsou indoktrinovani komunistickou Jiraskovsou paverzi historie. Jsou to takove ty typy lidi, co byly hrde na CSLA. Rv

0 4
možnosti

... a nejen to. Dokonce vytahují i to, že Posselt se těší, až bude KS prezidentem. :-(

1 1
možnosti

P74e37t75r 21J77a28n67s18k95y

21. 1. 2013 10:43

skoro tak dobre jako premluv babu a dedka

0 0
možnosti

jak vypadá kulturně mediální fronta? tak mrkejte na drát :-)

http://www.youtube.com/watch?v=wo0q_ynSsLk

http://www.youtube.com/watch?v=-FJ80P3dQD0&feature=player_embedded

liší se jen kulisy........................

1 0
možnosti

Nová sláva Evropy, mír, humanita... sakra, jaká organizace se zaštiťuje úplně stejnými pojmy? A působí přitom asi stejně věrohodně? ;-)

0 0
možnosti

"Zapomínat by se nemělo ani na iniciativu režisérů, scenáristů a

dramaturgů (vedle typických režimistů i lidé jako např. Hynek Bočan,

Jiří Just, Karel Steigerwald) Filmového studia Barrandov, kteří svým

kolektivním protestem proti Chartě dokonce o týden předběhli Švorcovou v

Národním divadle. Text Provolání pak samozřejmě podepsali ještě

jednou".Celý text např. zde: http://respekt.ihned.cz/c1-36075260-drzet-lyru-a-krok . To se pan Bočan nestydí mít teď plnou pusu keců o boji proti komunismu?

2 2
možnosti

Kam vítr, tam plášť...

0 0
možnosti

Teď čumím.  Já bych řekl, že příznivci obou stran se chovají stejně. Někteří diskutují,, někteří stále melou svou, i když je argumenty vyvrácena. Jiní nálepkují a někteří klikají.

  Jestli podle jednání dvou (pěti, deseti) osob odsuzujete polovinu voličů, je to vada při zobecňování.

3 0
možnosti

Neodsuzuji polovinu voličů, dokonce ani polovinu voličů KS, pokud jste četl celý blog, tak obsahuje následující otázku: ": Kolik z jeho podporovatelů uvažuje podobně?" Odpověď neobsahuje, protože ji neznám.

0 0
možnosti

karma. Je to celkem smutne, ze se z toho dela takovy tyjatr, ale tak trochu k tomu prispiva i to, ze Karel Schwarzenberg rekl uz minuly tyden ze vyda na zbytek kampane tak pet milionu a ty penize se nekam davaji a tak mnozi pisi clanky, objevuje se vsude kde to jde - je to masaz jaka tady snad jeste nebyla. To, ze se poukazuje na to, ze Schwarzenberga budou volit ti uspesni mladi inteligentni, je jeden z marketingovych kroku prave knizeci volebni party. To ze se tady lidi v diskusich dohaduji a mnohdy to presahuje rozumnou debatu je dusledek take kampane .. ale i toho jak je narod zdevastovany moralne a rozdeleny... a mate pravdu to, ze se Dejdar znelibi autorum nejakeho serialu jen kvuli tomu, ze voli Zemana - je budto sektarstvi a nebo zacatek normalizace - alespon ji to hodne pripomina. Ja podle diskusi mam jasno - pan knize ma predstavu prezidenta takovou, ze bude v klidku na Hrade prijimat navstevy, pripadne si tu a tam nekam odjede a ostatni .. jak on rika ... delejte si co chcete... jeho nazor na to, co by delal kdyby protestovali lidi proti jeho rozhodnuti ci nerozhodnuti --- no maji pravo demonstrovat tak at demonstruji ... to je presne to co ukazuje na to, jaky vztah ma k lidem -  Davam za pravdu tem, kteri rikaji diskutujme ale budme k sobe slusni - vzdyt to ve finale jeden z nich vyhraje a sympatizanti toho druheho to budou muset respektovat - ale tady se to hraje temer na roven souboje ... ale mozna taky jestli chceme mit aktivniho nebo pasivniho prezidenta!

5 3
možnosti

Díky za karmu. Ta kampaň je opravdu až moc silná. Ale začátkem normalizace bych to hned nenazýval, přímou volbu prezidenta jsme ještě neměli a tohle může (a nemusí) být prostě přirozený průběh, představa o objektivních a neutrálních novinářích je trošku iluze. Ovšem člověk by tak nějak čekal, že se vyprofilují i média s opačným názorem, tedy pro Zemana. Ale o žádném takovém nevím.

3 3
možnosti

A to ještě neznáte Karlovky na Baby-Cafe.

4 2
možnosti
Foto

mě je zase z lidí co řádí dole v diskusi už na zvracení...to, co tu tento týden předvádějí je nechutné. Tolik špíny nakydané proti KS je obrazem lidské ubohosti. KS je u mě volba z totální nouze ....viděl bych tam mnohem raději někoho jiného, ale to voliči MZ prostě neakceptují....a ještě se dozvím, že jsem v jeho sektě....styďte se:Rv

p.s. paradoxně jediní slušní voliči MZ na které jsem tu tento týden narazil jsou oni vysmívaní "prostí lidé"...i pro mě překvapivé a smutné zjištění. Volte koho chcete, ale chovejte se jako lidi:-/

4 4
možnosti

Nenapsal jsem, že jste v jeho sektě. Mě vadí ono nekritické zbožňování, které sleduji u některých jeho příznivců. Akce pánů Bočana a Stránského byla prostě poslední kapkou, která vedla k napsání tohoto blogu. 

Na levé straně politického spektra jsem už na nenávistné výpady proti komukoli zvyklý, tak mě to nechává chladnějším. Možná neoprávněně.

4 3
možnosti

P83e45t50r 54J73a27n31s26k65y

20. 1. 2013 21:26

v teto zemi se pouziva slovo noblseni ve spojeni s tim sudetackym hajzlikem.. uz malokdo vi co vlaste noblesa je.. skvele zahrala noblesni pani jirna jiraskova kdyz se vracela do cech na svuj zamek.. porovnejte s chovanim "knizete" a nenajdete jedinou shodu

6 5
možnosti

ve vztahu s KS se obecně používá dost přídavných jmen, k nimž marně hledám důvody.

5 4
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1346x
„Nikdo nemiluje vlast proto, že je velká, ale proto, že je jeho.“
Seneca.

Kratší jednorázové postřehy naleznete na Twitteru:

https://twitter.com/intplogik

Seznam rubrik

Oblíbené knihy