Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden jediný důvod, proč Zemana nevolit.

Váš bod č.1 je nesmyslný - zapomněl jste na jednu maličkost. Zeman je z generace, která něco jiného říká, něco jiného si myslí, a zcela něco jiného pak dělá. A co že dělá? Pomáhá Putinovi a Rusku oslabit EU, její politiku - kritizuje sankce, nabádá k uznání anexe Krymu, která je prý hotovou věcí - tam to trochu přepísk, a to tak, že se i z Rusko museli ohradit. Jestli je Zeman prozápadní a proevropský, pak je země tuším placatá.

15 15
možnosti

Výborně a kultivovaně napsáno, díky.

15 1
možnosti
JH

!!!!!! Geniální text!!!!!! ta gednialita se záporným znaménkm...8-o8-o8-o

1 9
možnosti
JP

Nechápu, jak může někdo volit Zemana...A ještě používat výrok "prozápadní".Po tom,co předvedl, jak "reprezentoval". Je to proruský kandidát bolševiků a lokaj Putina. Prolhaný, vychytralý a lstivý. Ale také tak trochu buran a na konci svých sil.

18 13
možnosti
ZK

Podle současného průzkumu agentury STEM/MARK, jsou šance obou kandidátů na funkci prezidenta vyrovnané. Dá se předpokládat, že kartami zásadně zamíchají tel. duely, kde ten čitelnější bude hrát přesilovku.

4 0
možnosti
OK

O12t63a 92K46i76n23c

17. 1. 2018 23:24

Přečetl jsem si vašich pět argumentů, proč budete volit Miloše Zemana. Po důkladném rozebrání těchto argumentů jste mě nepřesvědčil, abych vás následoval. Takže i ve druhém kole budu volit stejného kandidát, jehož jsem volil i v prvním kole - profesora Jiřího Drahoše. Ale na druhé straně kladně hodnotím, že váš blog se obešel bez urážek protikandidáta.

21 1
možnosti

Děkuji za přečtení a také kladně hodnotím, že jste se obešel bez urážek protikandidáta.

3 0
možnosti
RE

Takto by měl, myslím, vypadat projev rozumného člověka, ať volím, koho volím. Díky za blogR^

18 0
možnosti
ZD

Dobrý večer. Vy do volby zapojujete rozum. Ne emoce. Shodou okolností s Vaší volbou souhlasím. S Vaším - takto presentovaným - názorem bych ale souhlasil i v případě neshodného kandidáta. Myslím, že se tady v diskusi neobjeví moc těch druhých. Čtení názorů podobných Vašemu chce přemýšlet. A to bohužel většina diskutujících jaksi ehm no ... však víte. Většině stačí přitažlivý nadpis.

6 2
možnosti

Dobrý večer též. Děkuji za kladnou reakci. Ale tolik bych náš národ nepodceňoval, myslím, že dokážeme ocenit i více než nadpis.

5 0
možnosti
VV

Paneboze, ono neexistuje nic jineho na svete?

3 3
možnosti

Jestli jste na hlavní stránce blogů, tak nahoře máte možnost volby, zda se Vám mají zobrazovat články o politice. Pokud Vás tyto iritují, doporučuji využít.

7 0
možnosti
ON

O85n93d89ř32e61j 61N90ý84č

17. 1. 2018 23:02

Nejsem si jistý jeho výrok že se přijel do Číny poučit jak se stabilituje společnost je prozápadní. Když pojedeme pořád dál a dál na východ tak se na ten západ dostaneme z druhé strany taky. Nevidím jediný důvod proč to brát se Zemanem delší cestou.

10 1
možnosti

Marx se už dávno přestěhoval do Bruselu, takže ano, šli jsme tak dlouho na západ, až jsme se na východ dostali z druhé strany. Jinak tento výrok samozřejmě nebyl šťastný, o tom žádná. Ovšem pojem prozápadní myslím jinak, ve smyslu civilizačním.

10 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1346x
„Nikdo nemiluje vlast proto, že je velká, ale proto, že je jeho.“
Seneca.

Kratší jednorázové postřehy naleznete na Twitteru:

https://twitter.com/intplogik

Seznam rubrik

Oblíbené knihy