Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za info, ale od té doby, co byl v Londýně místními kluky umlácen k smrti Čech a soud viníka propustil, tak je mi Británie ukradená. Řešte si to sami, jak chcete.

1 0
možnosti

I když jde o pochopitelný přístup, je krátkozraký. S nadsázkou, nijak netoužím po tom, mít za sousední zemi chalifát. Proto mě zajímá, co se děje v západní Evropě. Včetně Británie.

1 0
možnosti
Foto

No, v průběhu vyšetřování trestného činu u nás sice není zakázáno o něm informovat, ale zase není o čem, protože orgány činné v trestním řízení žádné informace nevydají, aby nebylo ovlivněno vyšetřování.

Zaujala mne jedna informace v souvislosti s úmrtím Kevina Crehana - příčiny jeho úmrtí budou vyšetřovat nezávislí vězni a ombudsman.... není to zajímavé?

Jinak zřejmě není sporu, že v GB se muslimům dost daří a s výstavbou mešit zřejmě nemají žádné problémy. Inu, zřejmě bezbřehý humanismus až k vlastnímu vyhynutí.

6 0
možnosti

Z hlediska svobody slova je velký rozdíl mezi tím, zda je o něčem informovat zakázáno a tím, že se dotyčný úřad rozhodne neinformovat, aby neohrozil vyšetřování.

U Kevina Crehana se zdá, že se snaží případ zamést pod koberec.

S muslimy souhlas. Jeden můj židovský ex-kolega, který žil řadu let v zahraničí, na to měl takovou teorii. Ex-kolonialistické národy byly zvyklé žít pohromadě s Afričany a Asiaty a nepřijde jim na tom nic divného. Akorát si nevšimli, že kdysi tak žili v koloniích a nyní doma.

4 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1346x
„Nikdo nemiluje vlast proto, že je velká, ale proto, že je jeho.“
Seneca.

Kratší jednorázové postřehy naleznete na Twitteru:

https://twitter.com/intplogik

Seznam rubrik

Oblíbené knihy