Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výstižně napsané. Ještě bych dodala, že všechny společnosti, i mnohem primitivnější, se vždycky pokoušely své nemocné léčit. My jsme asi první společnost, která potenciální léky, desetiletími prověřené, jako isoprinosine a ivermectin dělá pro lidi nedostupnými. Navzdory tomu, že svědectví pacientů, kteří se jimi léčili, a navzdory tomu, že statistiky ze zemí nebo oblastí, kde je používají, jsou příznivé.

Vážně je něčí byznys důležitější než zdraví a život?

2 0
možnosti

Bohužel to tak vypadá. Ještě doplním, že jestli jde "jen" o prachy, tak je to vlastně docela optimistická varianta.

1 0
možnosti
Foto

Skvělé, díky! Spousta lidí žije ve lži nevědomě, těm třeba tento článek pomůže trochu otevřít oči. Pak jsou ti, co na tom vydělávají, tam nepomůže nic.

Jen jako zajímavý doplněk: teď jsem četl porovnání dvou lokalit, přibližně stejně velkých, maxvax Gibraltaru (100% dostupné populace se očkovalo) a Hillsdale, Michigan, USA (30 %). Autor Kevin Portteus na blogu Peckford42. Zajímavé je, že počtem mrtvých s covidem se prakticky neliší, a to ani celkově, ani bez zahrnutí období před vakcinací. Počtem případů taktéž. Jediné, co mu v porovnání chybí, je celková nadměrná úmrtnost, a tady se obávám, že při započítání "necovidů" by to pro Gibraltar nemuselo dopadnout moc dobře, protože vax nejsou kompletně bezriziková intervence.

2 0
možnosti

Děkuji. Zajímavá informace. Člověk by byl fakt rád, kdyby se efektivita vakcín potvrdila, ale aktuálně to tak nevypadá...

1 0
možnosti
ZJ

... Nejlepší je ,,mluvící hlavy" okamžitě vypnout a neposlouchat! To, co z toho oceánu informací za rok a kousek totiž dokázali vytvořit, se dá shrnout do jediného půvabného českého slova .... galimatiáš ;-(! V tom už se nikdo - alespoň trochu normální - nemůže orientovat!! A to možná mohl být asi taky cíl. Karma!

6 0
možnosti

Horší je, že jim pořád spousta lidí důvěřuje.

1 0
možnosti
VB

Perfektní. Aby občan opět věřil ve svůj stát, je třeba přestat lhát, víc se zajímat o vědec. poznatky a o lepší zahranič. vzory (nikoli ty horší), dodržovat opět ústavu (rovné postavení občanů). WHO dávno upozornila, že test bez ověření příznaků či okolností případu lékařem nemá sloužit ke stanovení diagnózy, zda je člověk nemocný. V ČR se do statistiky úmrtí v souvislosti s covid-19 patrně zahrnují jen osoby zemřelé do 14 dnů po diagnóze, v jiných zemích do 30 dnů, v některých se započítávají i případy "pravděpodobně v souvislosti s covid-19". Ve většině zemí stačily roušky, u nás se preferovaly dražší respirátory, zřejmě kvůli byznysu. Jedna z největších "českých lží" bylo strašení národa variantou delta, ač od dubna bylo možné ověřit v UK, SRN i jinde klesající počet hospitalizací i úmrtí (delta se jevila jako výhodná, byť nakažlivá), teprve později se do věci přimíchaly případy nakažených očkovaných, jimž zjevně vyvanula ochrana vakcínou, i ministr Vojtěch uznal, že po 6 měsících očkování jaksi nefunguje. Dnes má smysl nabídnout občanům certifikované testy na protilátky (uzdraveným i očkovaným), ale hlavně by mohl stačit přístup skandináv. zemí: opatrnost, osobní odpovědnost, ohleduplnost k druhým, a bez dalších restrikcí.

6 0
možnosti
Foto

I19v76o 70C41i12l31i95c38h

17. 10. 2021 15:37

Moc pěkně shrnuto R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1346x
„Nikdo nemiluje vlast proto, že je velká, ale proto, že je jeho.“
Seneca.

Kratší jednorázové postřehy naleznete na Twitteru:

https://twitter.com/intplogik

Seznam rubrik

Oblíbené knihy