Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnes přibylo Babišovi tolik nových voličů, že je nestíhá počítat. A stačilo k tomu jediné, aby Fiala, Pospíšil a Kalousek otevřeli pusu ohledně těch kytek.:-)

2 0
možnosti

Spíše ta hysterie. Jinak Fialovi je nutné uznat, že jeho reakce ke kytkám byla poměrně rezervovaná (jestli tedy neřekl něco nového, četl jsem něco jako "není můj šálek kávy, ale chápu rozhořčení").

0 0
možnosti

Rád čtu (původně jsem chtěl napsat prosté děkuji, ale nějaký chytrý bot vyhodnocuje podruhé napsaný stejný příspěvek jako spam a nenechá ho vložit).

0 0
možnosti

:-)......Jste další autor, který to popsal perfektně. NAčasování "investgativních" novinářů svým článkem po natočení nemocného Babišova syna, mělo vybudit emoce, což se podařilo. Pak nás naše TV pět dní krmila jedním monotematický programem Babiš je zhouba této země a musí odstoupit! Trochu pokus o jakýsi puč, ale jak dobře píšete, obrátí se to proti organizátorům. Hození věnců od špičkových politiků je už jen třešinkou na dortu, aby si národ uvědomil, jak velká je nenávist a nízkost povah lidí, kteří toto organizují! R^R^R^

1 0
možnosti

Někdy si až s jistou dávkou paranoidního myšlení říkám, jestli je nakonec Babiš neplatí. Lepší PR by si ani nemohl přát.

0 0
možnosti

Hlavně nechápou princip akce a reakce, a také nerozumějí rysům národní povahy mlčící většiny.My si necháme leccos líbit, navenek se moc neprojevujeme, ale čím víc do nás někdo něco tlačí, tím více to odmítáme, a jednou to bouchne.Pak třeba u příštích voleb dostane Babiš čtyřicet procent a Okamura dvacet.

Již dlouho tvrdím, že "pachatelé dobra" vlastně plodí zlo, protože vesmír si udržuje rovnováhu.

3 0
možnosti

Tak v Česku to bouchá málokdy, většinou zůstane u toho mlčení. S prognózou příštích voleb ale můžete mít pravdu, především v případě Babiše.

1 1
možnosti

Také si myslím, že jste to popsal velice výstižně.

A k Vaši otázce v názvu. Už jsem to někde napsal. V tv jsem zaslechl jen dva projevy na Albertově. Šéfa studentů Zimu a po něm rektora a senátora Beka. Zima hovořil o svátcích, Bek politikařil k dnešku. Nikdy bych nevěřil, že se dožiju dne, kdy student doloží vkus, zatímco rektor a senátor nikoli.

Nedivte se pak, že někdo ty kytky Babiše, Zemana či Okamury vyhodil, a že je spousta politiků, kteří to chápou. Všimněte si, že ti, co to chápou jsou těmi, kteří tento vkus šíří.

3 0
možnosti

Ty dva si musím poslechnout. Díky ta tip.

0 0
možnosti

J89a54n 43R37á75ž

17. 11. 2018 14:34

Dávám karmu!

Napsal jste to přesně. Ti, kdo svolávají stále dokola demonstrace, tu proti Zemanovi a jindy proti Babišovi, v podstatě tak protestují proti výsledkům demokratických voleb, kde většinu dostali ti, kdo nejsou z jejich klanu, nechápou principy demokracie!R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1346x
„Nikdo nemiluje vlast proto, že je velká, ale proto, že je jeho.“
Seneca.

Kratší jednorázové postřehy naleznete na Twitteru:

https://twitter.com/intplogik

Seznam rubrik

Oblíbené knihy