Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šindelář, mluvte za sebe. Když si nějaký karikaturista dělá srandu z Mohameda a z muslimů, ať si ji dělá, ale na svoje triko. Komiksy z Reflexu mi vždycky připadaly víceméně nechutné, neříkám, že kvůli tomu má autora někdo odprásknout, ale je to jeho kafe. Je za to určitě dobře placen. Mě do toho netahejte.

0 0
možnosti

Je smutné, keď naša civilizácia chce nanucovať svoje predstavy o tom, ako treba žiť iným. V Lýbii, Egypte, Sýrii, Iraku sú muslimovia tak, ako v Indonézii (tam ich žije najviac), Pakistane, Bangladéši či Pakistane.

Pokiaľ Francúzi nezačali útočiť na Lýbiu, USA na Irak, nevyvolali bordel v Sýrii a Egypte, tak problém s prisťahovalcami nebol. Alebo sa mýlim?

Naša európska cilvilizácia vypustila džina z fľaše a ten ju teraz ničí . To sme chceli???

2 1
možnosti

Sesazování místních sekulárních diktátorů chyba byla, o tom žádná. Byli tím, co dokázalo tohoto džina udržet v láhvi. Amíci tady řekli A), tedy sesadili diktátora, ale neřekli B), což by znamenalo dosadit vlastního. 

Nicméně, je špatné to vnímat jako reakci na západní agresi. Islám byl agresivní vždy, od svého vzniku a pokud se nereformuje, tak agresivní bude. Jediné, co ho dokáže udržet na uzdě, je síla. Bohužel.

0 0
možnosti

Tato planeta především nemůže udržet pořádek v situaci naprostého přelidnění.

Právě přelidnění povede k tomu, že se lidsktvo nedokáže uživit, a když už jde o smrt hladem, tak veškeré civilizační zásady půjdou stranou, jako jdou stranou vždycky, když lidé bojují o vlastní život.

1 0
možnosti

Té naší části planety hrozí spíše demografická krize, než přelidnění.

1 0
možnosti

Ano, a již naše generace zažije obrovské demografické změny, někde jsem četl. [>-]

Civilizace, která se zlikvidovala. EUGenerace, která civilizaci zlikvidovala.

0 0
možnosti

Je pravda, že zatímco naše civilizace pomalu vymírá (má stále méně dětí), tak ta islámská se množí více, než je zdrávo. A příroda nemá ráda vakuum, takže z tohoto hlediska opravdu hrozí, že do prázdného prostoru uvolněného vymírajícími lidmi Západu se nahrnou muslimové.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS